Ученици
  • Регистрација

Немања Цветић, ученик осмог разреда у Пиносави, најуспешнији је спортиста наше школе. Свој таленат и љубав према ватерполу Немања је показивао још у предшколском узрасту. У почетку је у друштву свога оца са трибина бодрио наше ватерполисте. Са сваке утакмице се враћао препун утисака, и временом је у њему расла жеља да се и сам нађе међу популарним „делфинима“. Од тада па до данас редован је на свим тренинзима и жељно ишчекује сваку нову утакмицу.

Немања Цветић

У почетку је тренирао у „Партизану“ и „Сингидунуму“, а од пре скоро две године је у „Црвеној звезди“. Прија му тимски дух и увек је труди да дâ све од себе. До сада је учествовао на многим државним и међународним такмичењима на којима је са својим тимом постизао бројне успехе и освајао вредне награде. Од међународних радо се сећа  такмичења у Италији када су освојили друго место, али и оних у Словенији и Грчкој.

Немања је као добар ђак, друг и спортиста омиљен међу ученицима и наставницима. Сви га подржавају и прате његове успехе. Због несебичности, пожртвованости и правдољубивости омиљени је председник одељењске заједнице.    

Поносни смо на Немању и његове успехе у спорту. Од њега  у будућности очекујемо најбоље јер је и до сада имао одличне резултате.

Разредни старешина Славица Митровић

Мисао дана

Песма за "баш ме брига"

Распуст је дошао, сви се веселе,
на спавање иду странице беле.
Заслужен одмор свакога чека,
игра и песма, и радост понека.
Школа ће бити, биће и књига,
ал’ сада се пева “баш ме брига”!
(Милош Стефановић)