Инфо
  • Регистрација

Вируси корона су група вируса који узрокују респираторне болести код сисара и птица. Код људи, вируси изазивају респираторне инфекције, попут прехладе, које су обично благе. Tо је оно што смо до сада о овом вирусу знали,али овај вирус је мутирао и шири се целим светом. До сада је више од 50 земаља широм света пријавило случајеве заразе овим вирусом.Лек још увек не постоји. Сви се надамо да је здравствени систем спреман за одбрану.

Корона вирус је закуцао и на врата Србије. Забрањени су јавни скупови, отказани су летови, затворене су школе.  

Оно што смо у овој ситуацији ми,просветни радници, могли да урадимо и тако дамо свој допринос у борби против ове пошасти је да са децом радимо од куће, да направимо милион Вибер група, маил налога, онлајн  алата, страница и још много тога и да са децом учењем и знањем кренемо у борбу са овим опаким  вирусом.  Корона вирус нас је ставила пред велики изазов, а то је имплементација учења на даљину. Били смо сагласни у једном, а то је да немамо проблем да се прилагодимо новонасталој ситуацији и дамо све од себе да овакав начин учења буде што ефикаснији.  Покушаћемо да на овај начин дамо структуру сваком проведеном дану у кући у време вируса. Овакав вид наставе није и не може бити замена за редовну наставу, али је одлично решење да деци одржимо контакт са школом, да одржимо њихове радне навике које су стекли и да одржимо континуитет реализације Наставног плана и  програма у што већој могућој мери.

Велико БРАВО И ХВАЛА нашим ђацима, јер су схватили озбиљност ситуације и врло брзо прихватили и са пуно вере испратили нове захтеве и начине рада који су стављени пред њих. Такође и родитељима, јер су нам велика подршка и зато што су нам у кратком временском року обезбедили пут до наших ђака.

Учитељица Сања Рајковић,
руководилац Тима за сарадњу са родитељима

Има нас и на Фејсу

Facebook

ЛОГО ШКОЛЕ

logo skole

Мисао дана

Mens sana in corpore sano
У здравом телу здрав дух.

 
 

 

 

 

 

 

ПРИЗНАЊА

 

 

beočug

etw school highlights

aces logo