Такмичења и промоције ученика
  • Регистрација

У Вождовачком центру "Шумице" 13. фебруара одржано је 46. општинско такмичење најраспеванијих одељења вождовачких основних школа.

Седам оделењских заједница која су победила на такмичењима организованим у својим школама "Вук Караџић","Васа Чарапић", "Карађорђе", "Бранислав Нушић", "Доситеј Обрадовић", "Милан Ђ. Милићевић" и "Данило Киш", такмичили су се за титулу "Златни славуј", прелазну плакету и право да представљају вождовачке школе на градском такмичењу.

Стручни жири састављен од професора музичке школе "Петар Коњевић" који је пратио наступ свих такмичара одлучио је да победник овогодишњег такмичења буде представник школе "Карађорђе" чије одељење је и прошле године било победник на општинском и градском такмичењу.

Друго место освојили су представници школа "Васа Чарапић" и "Доситеј Обрадовић", док су треће место освојила одељења школа "Вук Караџић", "Бранислав Нушић", "Милан Ђ. Милићевић" и "Данило Киш". 
Награде такмичарима је уручио господин Бојан Младеновић, члан општинског већа градске општине Вождовац.

Разредни старешина :   Весна  Величковић

Мисао дана

''Видeћeтe, то ћe бити лeпа и важна година. Бићe вeлика – од јануара свe до дeцeмбра. У њу ћe стати сви рођeндани и много нeзаборавних трeнутака. Бићe то година која сe памти. Нeгдe ћe саградити пут, нeгдe мост, нeгдe школу. Многи ћe сe усeлити у новe становe. Сви ћe сe нeчeму обрадовати. Слушаћeмо добрe вeсти...Нeко ћe написати нову пeсму. Нeко ћe сe први пут заљубити. Новe мајкe носићe у рукама нову дeцу. То ћe бити добра година. Радићeмо, учити и пeвати...'' Душко Радовић