Захваљујући породицама Вељковић и Гавриловић, провели смо чаробан дан у Лазаревцу, на Фестивалу хумора.
У четвртак, 15. септембра на Фестивалу хумора у Лазаревцу представљена је  књига  „Корак испред снова“ Лане Вељковић, наше ученицe из Белог Потока, за коју је освојила награду Гашино перо. Разговор са Ланом водио је писац Тоде Николетић, рецензент њене књиге. Лана је осим  награде на конкурсу Фестивала, примила и Диплому за одлазак у свет одраслих јер од овог септембра постаје ученица средње школе, чиме се завршава њено учешће на Фестивалу. Пред Ланом почињу да се нижу неки други путеви, могућности и успеси. Желимо јој све најбоље у даљем школовању!
Захваљујем се породици Вељковић на вишегодишњој сарадњи и дружењу.

Поред промоцијe песничког првенца Лане Вељковић, присуствовали смо додели заслужених наградa за наше песме (Лана, 2. награда), приче (Барбара Вукић, 2. награда) и драмски текст (Анђела Гавриловић, 1. награда), уживали смо у маскенбалу на улицама Лазаревца и дружили се са сјајном децом и писцима - са Тодом Николетићем, Славком Петковић Грујичић, Душаном Поп Ђурђевим и Гораном Новаковим.
viber image 2022 09 15 19 49 33 646

 Хвала Ради Булатовић што истрајава на одржавању овог Фестивала! Хвала мојим литератама што смо успешни учесници овог Фестивала од 2004. године!
Хвала колегама и управи школе на подршци!

Снежана Стојановић, руководилац литерарне секције

LASlide1LASlide2LazarevacSlide3