Aктивности школе
  • Регистрација

На општинском ликовном конкурсу „Једно дрво – један живот“, Невена Поповић 3/1 освојила је награду.

И ове школске године, у сва три објекта, свечано је обележена Дечија недеља која је трајала од 5. 10. до 11. 10. 2015. године. Мото Дечије недеље био  је „Подршка породици, најбоља подршка“.

Дана 25. 11. 2014.године, у амфитеатру школе, одржано је школско такмичење „Најраспеванија одељенска заједница“.

На такмичењу је учествовало девет одељења трећег и четвртог разреда.

Част нам је објавити да је на савезном конкурсу ''Доста су свету једне Шумарице'' у Крагујевцу, на задату тему, Марта Хинић 8-2 освојила ДРУГУ награду, а литерарна секција школе је међу похваљеним школама.

У четвртак  20.11.2014. ученици 5. и 6. разреда посетили су Музеј Српске православне цркве, Саборну цркву и Конак кнегиње Љубице. У посети је учествовало 52. ученика у пратњи наставника веронауке и грађанског васпитања који су и организовали посету.

'' Шта је толеранција? То је последица човечанства. Сви смо ми створени од слабости и грешака и опростити један другоме глупост реципрочно – то је први закон природе. '' – Волтер.

 

Двадесетог октобра ове године навршава се сто педесет година од рођења једног од највећих српских комедиографа Бранислава Нушића. Будући да је у питању јубилеј, током целе јесени одржавају се разне манифестације њему у част.

Велики песник и академик Матија Бећковић посетио је нашу школу, у пратњи новинара Бате Милатовића, 12. новембра и уприличио књижевни сусрет за памћење. Директорка Ленита Вукојевић, наставници и ученици дочекали су песника топлом добродошлицом и пригодним програмом који су припремиле наставнице српског језика Снежана Стојановић, Ана Ристић, Ивана Трајковић, Дубравка Пејовић и Ивана  Станковић са ученицима Анђелом Станимировић, Димитријем Крстићем, Николом Башићем, Петром Ковљенићем и Виолетом Дамњановић.

Опшптина Вождовац је данас свим ученицима првог разреда поклонила приручнике за безбедно учешће у саобраћају "Пажљивкова правила у саобраћају".

2014-11-13

Oбележавајући Дан просветних радника , Ученички парламент је организовао Дан замењених улога. Ученици су се пријављивали за ,,улоге'' домара, теткица, наставника, директора, помоћника директора, медијатекара, библиотекара, психолога, педагога.

Школа је функционисала у измењеним условима али успешно.

Фотографије можете видети у галерији.