Признања за нашу школу
  • Регистрација

ЕВРОПСКА ПРИЗНАЊА ЗА МЕЂУНАРОДНЕ ПРОЈЕКТЕ

Награде за два прошлогодишња међународна пројекта

et      ets

Након Националних ознака квалитета за еТвининг међународне пројекте из школске 2017/18. за наставнице Славицу Митровић, Драгану Јовановић и Мају Хаџић, уследиле су и ЕВРОПСКЕ ОЗНАКЕ КВАЛИТЕТА.

 

О овим пројектима могли сте да читате и у прилогу на школском сајту објављеном почетком септембра ове године:

http://www.os-vasacarapic.com/a-/853-%D0%BD%D0%B0%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B5-%D0%BE%D0%B4-%D1%81%D0%B0%D0%BC%D0%BE%D0%B3-%D0%BF%D0%BE%D1%87%D0%B5%D1%82%D0%BA%D0%B0.html

Европска ознака квалитета је друга оцена успеха и указује на то да је пројекат достигао извесни европски стандард. Сваки Национални тим за подршку предлаже трећину најбоље пласираних националних ознака квалитета на основу оцене за квалитет.

Награђени пројекти су 'НАСЛЕЂЕ: НАШ ПАСОШ ЗА БУДУЋНОСТ' и 'ЈЕЗИЧКА ЛАБОРАТОРИЈА'.

Захваљујемо се свим колегама, како у нашој школи тако и сарадницима из иностранства, ученицима и учесницима пројеката који су допринели његовој успешности и надамо се даљој сарадњи.

nasledje                   LL

Лого пројекта Наслеђе                Лого пројекта Језичка лабораторија

MAJA nas  MAJAjezik

језик драгана

наслеђе ја  језик ја

У име еТвининг тима:

Маја Хаџић

Мисао дана

''Видeћeтe, то ћe бити лeпа и важна година. Бићe вeлика – од јануара свe до дeцeмбра. У њу ћe стати сви рођeндани и много нeзаборавних трeнутака. Бићe то година која сe памти. Нeгдe ћe саградити пут, нeгдe мост, нeгдe школу. Многи ћe сe усeлити у новe становe. Сви ћe сe нeчeму обрадовати. Слушаћeмо добрe вeсти...Нeко ћe написати нову пeсму. Нeко ћe сe први пут заљубити. Новe мајкe носићe у рукама нову дeцу. То ћe бити добра година. Радићeмо, учити и пeвати...'' Душко Радовић