Секције
  • Регистрација

Ове школске године (од септембра 2015. до маја 2016.) ученици 7/1 одељења учествовали су у међународном еТвининг пројекту под називом АБЦ моје земље. Оснивачи пројекта су Маја Хаџић, наставница енглеског језика, и Силвиа Кривелари, наставница из Италије, а помоћ нам је пружала наставница техничког и информатичког образовања Славица Митровић. 

У суботу 07.05.2016. године ученици одељења 8/1 у пратњи наставница Невенке Јоксовић и Славице Митровић су били у студијској посети Новом Саду и Тителу. Ово је била завршна активност пројекта  „Милева Марић Ајнштајн – знаменита Српкиња“.

По други пут смо у оквиру предмета верска настава организовали и реализовали Васкршњу хуманитарну акцију за децу са Косова и Метохије. Акција је носила назив „ Дар од срца".

Дана 21.4.2016. у школи у Белом Потоку, одељења 1/2 и 1/4 са учитељицама, Весном Величковић и Љиљом Милошевић, организовали су тематски дан, на тему: „Пролеће“.

На Лазареву суботу 23.04.2016. год. свечано смо дочекали празник Врбица и Цвети. Све је почело у 14 часова освећењем врбице на темељима будућег храма на Авали.

20.04.2016.год. уочи Дана школе одржана је сада већ традиционална фудбалска утакмица између наставника и ученика осмог разреда.

21.04.2016. год. поводом Дана школе у оквиру секције и слободних активности из предмета верска настава реализована је посета манастиру Раковица и обилазак гроба Васе Чарапића.

Ове године   тема Дана школе била је везана за хумор и смех.Том приликом припремљене су пригодне  песме  и композиције  које су испратиле приредбу.

Градско  такмичење из соло-певања“Златна  сирена“ одржано је у Великој сали Дечјег културног центра у више наврата током марта и априла.Наши ученици су постигли солидне резултате у разним категоријама.

ОБАВЕШТЕЊЕ О ЗАКЉУЧЕНОМ УГОВОРУ - „Санацијa  дворишне ограде у издвојеном одељењу у Пиносави“, ОРН 45454000

можете погледати на сајту Портал јавних набавки.