Секције
  • Регистрација

У петак 25. децембра ученици 5-3 одељења су приредили маскембал на тему „C’est  français!“, Задатак за ученике је био да направе костим или маску онога што њих асоцира на Француску и да се представе  .

Ученици 8-1 у оквиру предвиђених активности у пројекту“Изабери праву формулу“ на француском језику су направили презентацију „Imagine ton futur“( „Замисли своју будућност“). Сарадници из Швајцарске су презентацију оценили веома занимљивом . На фестивалу науке који је одржан 17.новембра у Дечијем културном центру награђени су аутори  презентације Ђурђина Алимпић, Јелена Митровић и Никола Лошић.

7. децембра 2015.год. у матичној школи у Белом Потоку одржано је школско такмичење рецитатора за млађе разреде, а дан касније и за ученике старијих разреда.

Дана 25. 11. 2015.године, у амфитеатру школе, одржано је школско такмичење „ Најраспеванија одељенска заједница“.

У ОШ „Васа Чарапић“ 15. октобра 2015 године,  са  ученицима осмог разреда,  одржана је радионица  ,,Моје будуће занимање и моја каријера``. На позив координатора пројекта Драгане Ранковић, ученици наше школе су се укључили у  међународни пројекат „Пронађи праву формулу“/ Finding the riht formula”.

На  предлог чланова Парламента  «Дан просветних радника» обележен  је 6. новембра „Даном замењених улога“.

Чланови УП су  утврдили правила понашања која су и наставници подржали. Наставници и ученици су заменили улоге, па су 8.новембра наставу у Пиносави, Зуцу и Белом Потоку  одржали ученици наше школе.

У четвртак, 25. децембра, ученици II/1 одржали су новогодишњу приредбу. Приредба је одржана у амфитеатру школе.

На републичком XXIII светосавском књижевном конкурсу Народне библиотеке ''Његош'' у Књажевцу, који је ове године, у част 150-годишњице рођења Бранислава Нушића, писан  на  тему „Кад помислим на смех“, и ове године смо се окитили наградама:


Марта Хинић 8-2   ДРУГА  награда

Дуња  Вићентијевић  6-3  ТРЕЋА  награда

У току су грађевински радови на изградњи фискултурне сали у издвојеном одељењу у Зуцу.

У оквиру предмета верска настава, а са благословом надлежног свештеника Владимира Вићентијевића планира се причешће ученика наше школе. Причешће ће се обавити у недељу 21.12.2014. год. на Детињце у храму Свете Марије Магдалине.