Ведар, насмејан, а у исто време озбиљан у извршавању својих обавеза, Стеван је заслужено добио своје место међу најуспешнијима. Истакао је најбољим оценама током осмогодишњег школовања, као и успесима на општинским и градским такмичењима из биологије, српског језика, географије и физике. Добитник је и престижног признања Вукове дипломе која даје већу вредност његовом труду током претходних година. Ту су и посебне дипломе из биологије, српског језика, физике и географије.
Стеван Радисављевић

Свестан да су одличне оцене важне за будући успех у школовању и напредовање, али и да оне нису и једино мерило вредности, Стеван је код себе успео да изгради и неке трајне људске врлине. Одмерен, комуникативан и драг, поред ерудиције и посвећености школским обавезама, Стеван увек у себи има и искрену пријатељску топлину којом плени где год се појави. Због тога је омиљен у свом одељењу и целој школи.

Своју креативност исказивао је у оквиру литерарно-драмске секције чији је члан од првог дана. Увек је радо учествовао на свим школским приредбама на којима је до изражаја долазио његов таленат.

Упорност, ентузијазам и сопствени рад, уз неоспорни таленат, обезбедили су Стевану добре резултате и у спорту. Већ дуже време је члан ФК “Вождовац” у ком сигурно корача и стазом својих спортских успеха.

Поносни смо на Стевана који је током школовања научио да буде истрајан јер само тако може доћи до најбољих резултата. Желимо му пуно среће у даљем школовању и избору будућег занимања.

Славица Митровић, одељењски старешина 8/4