Немања Цветић, ученик осмог разреда у Пиносави, најуспешнији је спортиста наше школе. Свој таленат и љубав према ватерполу Немања је показивао још у предшколском узрасту. У почетку је у друштву свога оца са трибина бодрио наше ватерполисте. Са сваке утакмице се враћао препун утисака, и временом је у њему расла жеља да се и сам нађе међу популарним „делфинима“. Од тада па до данас редован је на свим тренинзима и жељно ишчекује сваку нову утакмицу.

Немања Цветић

У почетку је тренирао у „Партизану“ и „Сингидунуму“, а од пре скоро две године је у „Црвеној звезди“. Прија му тимски дух и увек је труди да дâ све од себе. До сада је учествовао на многим државним и међународним такмичењима на којима је са својим тимом постизао бројне успехе и освајао вредне награде. Од међународних радо се сећа  такмичења у Италији када су освојили друго место, али и оних у Словенији и Грчкој.

Немања је као добар ђак, друг и спортиста омиљен међу ученицима и наставницима. Сви га подржавају и прате његове успехе. Због несебичности, пожртвованости и правдољубивости омиљени је председник одељењске заједнице.    

Поносни смо на Немању и његове успехе у спорту. Од њега  у будућности очекујемо најбоље јер је и до сада имао одличне резултате.

Разредни старешина Славица Митровић