Инфо
  • Регистрација

На основу Одлуке Директора Основне школе Васа Чарапић“ из Београда, ул.Авалска бр. 48 а, којом је покренут поступак јавне набавке мале вредности за набавку услуга достављања припремљених оброка /ручка и ужине/у школе (услуге кетеринга)

за ученике по основу члана 39. Закона о јавним набавкама, позивамо вас да благовремено поднесете своје понуде. Број јавне набавке: 7/2016.

Предмет јавне набавке је набавка услуга достављања припремљених оброка/ручка и ужине/ у школе (услуге кетеринга) обликоване у две партије за ученике која се спроводи ради закључења уговора о јавној набавци .

Предметна набавка је дефинисана у Општем речнику набавке на позицији услуга достављања припремљених оброка у школе (услуге кетеринга) за ученике - (ознака 55524000).

Право учешћа имају понуђачи који испуњавају услове из члана 75. Став 1. Закона о јавним набавкама («Службени гласник» РС бр. 124/12, 14/15, 68/15) као и додатне услове дефинисане у предметној конкурсној документацији.

Такође сходно чл. 79. ст. 4 ЗЈН понуђач није дужан да доставља доказе који су јавно доступни на интернет страницама надлежних органа, а с тим у вези чланом 78. ЗЈН који се примењује од 01.09.2013. године, прописано је да организација надлежна за регистрацију привредних субјеката води јавни регистар понуђача – предузетника и правних лица који испуњавају обавезне услове из чл. 75. ст. 1. тач. 1 до 4. ЗЈН. Чланом 78. ст. 5. ЗЈН прописано је да лице уписано у регистар понуђача није дужно да приликом подношења понуде, односно пријаве доказује испуњеност обавезних услова, па сходно томе ПОНУЂАЧ КОЈИ ЈЕ УПИСАН У РЕГИСТАР ПОНУЂАЧА, САМО ИМА ОБАВЕЗУ ДА НАРУЧИОЦУ ЈАСНО УКАЖЕ ДА СЕ НАЛАЗИ У РЕГИСТРУ ПОНУЂАЧА, те је тиме ослобођен обавезе да доставља доказе у писаној форми, а којим доказима се утврђује испуњеност обавезних услова из чл. 75 ст. 1. тач. 1. до 4. ЗЈН.

Увид и преузимање конкурсне документације може се извршити преузимањем исте са Портала Управе за јавне набавке и интернет странице наручиоца wwws-vasacarapic.com

Понуде се примају у складу са конкурсном документацијом и позивом за подношење понуда .

Наручилац задржава право да одбије понуду уколико поседује доказ који потврђује   да понуђач није испуњавао своје обавезе по раније закљученим уговорима о јавним набавкама који су се односили на исти предмет набавке, за период од претходних три године за предмет набавке (негативна референца) у складу са чланом 82.ЗЈН и конкурсном документацијом.

Избор најповољнијег понуђача извршиће се применом критеријума из члана 85. став 1. тачка 2. Закона о јавним набавкама - најнижа понуђена цена. У случају да у предметној јавној набавци постоје две или више понуда са истом понуђеном ценом као најнижом ценом , наручилац ће по основу елемента критеријума – права првенства, наручилац ће уговор доделити понуђачу системом жреба.

Понуде доставити наручиоцу Основној школи „Васа Чарапић из Белог Потока, ул.Авалска бр. 48 а , са напоменом «ПОНУДА- набавка услуга достављања припремљених оброка /ручак, ужина/у школе (услуге кетеринга) за ученике, ЈН бр.7/2016-НЕ ОТВАРАТИ» до 02.12.2016.године до 11.00 часова. Благовременом понудом се сматра понуда која је примљена од стране наручиоца у року одређеном у позиву за подношење понуда без обзира на начин достављања (непосредном предајом, предајом путем поште).

Поступак јавног отварања понуда обавиће се 02.12.2016.године у 18.00 часова у просторијама Основне школе „Васа Чарапић“ из Београда, ул.Авалска бр. 48 а. Право учешћа у поступку отварања понуда имају овлашћени представници понуђача који су дужни да представнику наручиоцу пре почетка поступка отварања понуда доставе овлашћење за учешће у поступку издато у писаној форми.

Неблаговремене понуде неће бити узете у разматрање. Понуде доставити на српском језику. Цене у понуди понуђачи су дужни да искажу искључиво у динарима.

Одлука о додели уговора биће донета на основу извештаја о стручној оцени понуда у року до 10 дана од дана отварања понуда .

Све остале информације о јавној набавци могу се добити на e-mail Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.: Десанка Танасијевић ,дипл.правник, тел. 011-3906-988.

ВД ДИРЕКТОР ОСНОВНЕ ШКОЛЕ „Васа Чарапић

Владимир Јовановић

_______________________________

Има нас и на Фејсу

Facebook

ЛОГО ШКОЛЕ

logo skole

Мисао дана

КАД ИДЕ ПРВАК

Кад првак у школу крeнe
Са торбом прeпуном књига,
Пратe га брижнe зeнe.
Прати га мајчинска брига.
Коракe пружа лакe,
Срeд градскe врeвe и букe.
Први пут идe бeз бакe,
Први пут бeз дeкинe рукe.
Зауставитe  авионe.
Возовe брзe и камионe.
Багeрe бучнe и санитeтe,
Кад идe првак. Кад идe дeтe.
Ви стe од ђака јачи
И знатe за поштовањe.
Ваша пажња му значи.
Ђак јe највeћe звањe.
То што научи од вас
Сутра ћe другом да врати,
Ви стe му први час
Да живот бољe схвати.
Зауставитe тракторe,
Трамвајe и мотокултиваторe.
Бицикла тиха и тротинeтe,
Кад идe првак. Кад идe дeтe.
(Toде Николетић)