О нама
  • Регистрација

IMG 7963

У суботу 12. маја 2018. у Сремским Карловцима традиционално је одржано Републичко такмичење у познавању књижевности и појмова из теорије књижевности. Наша школа је имала две сјајне такмичарке - Ленку Вучковић Јашин и Катарину Ковачевић, обе ученице одељења 8-1.
Наше две сјајне олимпијке биле су на висини задатка - Ленка је освојила 3. место, а Каћи је недостајало пар корака до признања!


Провеле смо диван дан у чаробним Карловцима. Огромну захвалност дугујем породицама Станковић и Вучковић Јашин, без чије помоћи и подршке овај дан не би био овако успешан и незабораван.
Мојим дивним олимпијкама велико ХВАЛА и БРАВО што су уложиле огроман труд и показале одлично знање, и што су ме толико пута учиниле поносном и срећном наставницом.
Овогодишње Републичко такмичење само је круна нашег труда, рада и дружења.
Драге моје Ленка и Каћа, нека вас прати срећа и желим вам још много успеха у будућим школама и на неким новим такмичењима.

Снежана Стојановић, проф. српског  језика

IMG 7957 Катарина, поносна наставница и Ленка

IMG 7973

Моје  вредне  девојке

IMG 7971

Заслужена  признања

IMG 7965
Ленка  и  Каћа

IMG 7987

У  шетњи  Карловцима - испред  Владичанског  дома

Мисао дана

''Видeћeтe, то ћe бити лeпа и важна година. Бићe вeлика – од јануара свe до дeцeмбра. У њу ћe стати сви рођeндани и много нeзаборавних трeнутака. Бићe то година која сe памти. Нeгдe ћe саградити пут, нeгдe мост, нeгдe школу. Многи ћe сe усeлити у новe становe. Сви ћe сe нeчeму обрадовати. Слушаћeмо добрe вeсти...Нeко ћe написати нову пeсму. Нeко ћe сe први пут заљубити. Новe мајкe носићe у рукама нову дeцу. То ћe бити добра година. Радићeмо, учити и пeвати...'' Душко Радовић